Tuesday, June 5, 2012

SMART BEST :D



Kita akan bersama menempuh segalanya bersatu hati mendamaikan jiwa yang penuh kesah 
janji patri bersama ikatan tulus setia 
assalamualaikum semua :DD hehhex okey nak cerita ni izzah baru ja balik dari kem SMART di Dusun resort Kuala nerang :D pergh memang macam ni lah #thumbs up# hehhehe
dengan suasana yang mendamaikan disertakan dengan keadaan bilik yang selesa *berAircond duh :D*
pergh memey >TERBAEK<
tapi kan nak tahu satu cerita tak yang paling lawak pernah jadi dalam hidup izzah ??
okey continue baca cerita ni tau
Hari ni hari terakhir kami kat kem ni T_T  jadi sebelum majlis penutup kami semua diminta berkumpul kat dalam dewan ni . nak dijadikan cerita fasilitator kami Uncle BOB buat pengumuman . katanya beliau serta abg-abg dan kak-kak fasi yang lain kecewa dengan pelajar ni sebab mereka buat KONFRENTASI . beliau pun panggillah kak Zai dan Kak Fai ke depan dan bawak nama-nama pelajar tersebut. masa tu kan dia cakap macam ni
nama pelajar yang saya akan sebut ni akan dibuang dari PDCA 
Ya Allah , time tu memang izzah berpulut capoi sangat p cakap kat kawan izz "tah-tah aku tah " *sambil sengih macam kerang WANGI :P *
tetiba nama Izzah Jalilah dipanggil oh no what happen in my world ? kenapa aku akan dibuang kenapa? macam mana ni tak kan aku nak buat nak SMKKS teruk kowt ?
macam nak nangis ja terus tapi tahan jer la malu siot kat Bannat dan Bani ni :(
xper la izz pun jalan jer la ke depan . Selepas tu nama kawan izz di panggil Ain Afiqah . dia pun kedepan jer la duk tepi saya :') saya terfikir gak "bilalah aku ni gaduh ngan ain ni kitaorang Kawan baik la jugak" xper la dah tgk muka para fasi semacam serius ja izz jadi lagi gementar.. macam diorang cakap nak buat laporan lah
 :(  then uncle bob kata kita hukum depa dengan mintk depa nyanyi satu lagu , masa pgng mikrofon tu sumpah  gementar duh.. kitaorg punya lah pulun cari lirik lagu tuu xjumpa-jumpa :( then tetiba keluarlah satu lagu ni
Allah selematkan kamu , Allah selamatkan kamu ............
ya Allah time tu memang izzah nangis lah sebab izzah tau lah my b'day tu kelmarin 4jun tapi hari ni 5 jun kawan izzah , ain ni smbut b'day dia 3 jun  .. kak zai dan kak fai kasi kami dua orang satu kad merah jambu berserta autograph berharga dari para FASILITATOR :)

NO WORD CAN I SAID I LOVE YOU SO MUCH
REBUTIA , YOU'RE ROCK ! 

2 keikhlasan ukhwah:

Najwa said...

oh ,hari lahir yg keberapa ? selamat hari lahir ,semoga hidup diberkati Allah :)

Hanya aku said...

kita dah tua la awak. yang ke 15 syukron najwa