Wednesday, December 19, 2012

Pmr result O.o

Assalamualaikum selesai sudah kan hari ni semua pelajar form 3 2012 getaq satu badan aih termasuk aku ! ada ka patut aku pikir "macam mana kalau sebelum ambik result aku kemalangan?" haih negative thinking kan :p apapun aku nak wish TAHNIAH kat korang semua ya :) maaf kalau ada terkasar bahasa terluka dihati ya . buat yang berjaya jangan lupa diri  #untuk aku jugak# fikir SPM 2014 pulak  ya syang. 
buat yang tidak mendapat keputusan yang elok tak pa PMR saja kan SPM buat THE BEST okey ! kita pun manusia mungkin hari ni kita kat bawah mana tau Allah nak bagi kita rezeki insya-Allah 

congarate untuk WADIA !! thumbs Up la korang ! aku triple mimple love you all till jannah insya-Allah

wah aku paling suka dengan KELUARAN SKPJ SEMUANYA PANDAI 
alhamdulilah thanks to Allah jugak ya sebab membenarkan kita merasai kemanisan sebuah kejayaan ni 
dulu masa aku kat SKPJ keputusan UPSR aku biasa saja tak dpt full pun 4A ja tuu pun aku dh syukur sgt2 mana tak syukurnya ayah aku target aku 3b 2c pergh terbaik kan :') tpi tu dulu la.. :) 
nak tau dak apa pulak DRAMA masa PMR hari tuu..?!
ayah cakap saya tak kan dapat 8a kalau msih berperangai macam ni fine.. --' sikit sikit cuba la ubah kan sikit saja.. masa keputusan Trial Pmr i just got 2A 5B 1C 
Wow marvelous terer arkk tabik spring gitu lahh mana taknya geng wadia yang len semuanya 4A ke atas aku terbabas sendirian terkapai sorang sorang huhuhu naseb ada peneman juga :D
tapi alhamdulilah dapat jugak straigth a. dan yang best tu WADIA semua sama ja :D 
aku nak ucapkan tahniah kat semua kawan2 aku yang berjaya ya berjaya tak bermakna straight A tau. 
buat amni Wani, aton dina  anis afifah athirah ain syazwani syamil marwan syukri zuhair kamal faiz anas dan semua yang kenal aku tahniah ya ! usaha lagi untuk SPM 2014 

sebenarnya aku lupa satu dua tiga perkara 
korang tahukan doa yg paling dimakbulkan ialah doa seorang sahabat untuk sahabatnya tanpa pengetahuan mereka 
aku nak ucap terima kasih sebab Allah telah mengurniakan aku sahabat yang baik belaka 
terima kasih kerana telah mendoakan aku insya-Allah doa aku akan sentiasa mengiringi kalian ya
maju untuk negara ! gambatte ! 

3 keikhlasan ukhwah:

farah.fauzi said...

wow..straight A's..tahniah dik...semoga berjaya lg dlm spm 2014..

ain soofiyah said...

Tahniah.. Do better in spm

♥TOOLIBAH MUMTAZAH♥ said...

Alhamdulilah syukron kak-2 molek sekalian :) insya-Allah