Saturday, December 15, 2012

Huda Syafiqah 's 1st Giveaway

nah ambik kau XD comelnya auwchak O_O heheh
kali ni saya dengan rasmi nya nak join GA comel "pemilik pun mesti comel kan :*" ni :D  
pss~ nak tau dak Hadiah untuk GA ni sgt awsome gitu maa.. =D 
tambah2 bab teddy bear ni : i'm inlove :
nah ambik kau buat cuci mata ja semua aku punya *evil laugh*
dak aih lawak ja .. untuk cik HUDA maaf la saya COPY DAN PASTE terus .. tak mintak izin pun kan :'( maaf sgt nak tulis saya sangatttttttttt rajin =P
Pemilihan secara rawak * random.org * 
- Sepasang baju peplum  × 1 .
- Bohemian Watch kaler Baby Blue  × 1 .
- Cenderamata special × 10 .
- Tudung  Bawal Bead Sakura × 1 .
- Tudung × 1 .
- Sepasang kain Korean Cotton × 4 .
- Pure Marine Collagen Gred AAA × 1 .
- Pure Marine Collagen Gred AA × 2 .
- Pin Comel × 1 .
- Header comel × 2 .
- Name Keychain × 4 .
- Cartoon Keychain × 2 .
- Edit Full Blog + Header × 2 .
- Doodle × 4 
hah hadiah ni la paling UNTUNG meyh!! 
l
l
v
Top Referral  
-Teddy Bear 0.8 meter .

Love Tag :D 
---> Iffah Khalilah





Nota Hati : Lai Lai Lai~~ maaf ya Huda sekali lagi kami copy terus masuk :( maaf sgt 

3 keikhlasan ukhwah:

Huda Syafiqah said...

It's okay . Kira rajin la tu nak copy senarai hadiah . Boleh tengok nama kat senarai peserta , ye ?

Farah Shahirah said...


jom join :) http://belogfarr.blogspot.com/2012/12/giveaway-18th-fs-for-you.html

Farhanah Mokthar said...

good luck dear. jom join peplum giveaway kat blog kita :))