Friday, December 14, 2012

"KAMU SAHABATKU GIVEAWAY BY EJULZ"

Assalamualaikum semua =D dah lama iz tak join mana2 giveaway .. tetiba ja terdetik nak sertai :) rindu dgn kawan2 blog ni .. blog depa makin cute blog kita biasa-biasa saja :)
hah tengah dok syok Blog walking terjumpa blog ni :) -->http://kampung-kameq.blogspot.com<--
hmm tetiba teringat seorang kawan yang selalu guna words kamek dgn kitak ni.. waaa lama tak contact dia ..
okey lah back to the story kk.. saya nak join GA ni nampak best ja it is about Our Friend !!!


cantik tak banner contest ni.. simple but awsome right :)

tag friend--> Syazwani Zamri


(Saya sayang sahabat saya kerana dia hadir bukan sahaja sebagai seorang sahabat..hadir nya membuatkan jiwa yg berduka tetap bergembira .. dia bukan seorang yang senang-senang ja nak lupa kawan .. hadirnya seperti ibu .. memberi nasihat tak kira waktu ..pokoknya persahabtan yang terjalin antara kami adalah kerana Allah semata-mata .. Ukhwah fillah abadan abada.. insya-Allah till Jannah I lOVE You)

izz harap korang pun akan join GA ni k .. :-) 

Assalamualaikum..

 Nota Hati : cepat-cepat tau join tarikh tutupnya 23/12/2012

4 keikhlasan ukhwah:

ejulz said...

thankz join.. smoga persahabatan kekal abadi..

♥TOOLIBAH MUMTAZAH♥ said...

Terima kasih Insya-Allah :)

dieba khairuddin said...

dari GA yang sama...saje menjelajah..hehehehe..good luck :)

http://diebadhie.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

ejulz said...

Salam. Emelkan nama, alamat, link blog dan no telefon ke asrul_harfan@hotmail.com

*Letak tajuk "Kamu Sahabatku GA" supaya mudah ejulz kesan emel k.. :)

terima kasih sudi join.. :)